Szuper lehetőségek egy kertben

A jó idő bekövetkeztével nincs is jobb hétvégi időtöltés mint a kerti grillezés és sütögetés. Csak képzeld el, hogy egy hűvösebb estén a családdal, barátokkal kint vagytok a kertben jól szórakoztok és sütögettek. Az egyik legjobb kikapcsolódás, hiszen a szeretteiddel vagy és még eszel is egy jót. Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy van saját kerted nem is kérdés a sütögetés helyszíne, azonban ha nem akkor egy terasz vagy egy nagyobb erkély is megteszi. Viszont ne felejts el időjárás-jelentést nézni arra a napra.


Szerintünk onnan lehet tudni, hogy belaktunk egy kertet, hogy legalább egyszer kipróbáltuk a kerti sütőt, grillezőt vagy esetleg bográcsoztunk egy jót. A cikkünkben olyan öt ingatlant mutatunk be amelyek szép terasszal, kerttel és kerti sütögetésre alkalmas helyszínnel rendelkeznek.

Nézzük is ezeket az ingatlanokat!


Családi ház Érden

Érden található ez a hatalmas telekkel továbbá kerti sütögető résszel, és kinti kemencével is ellátott családi ház. Az ingatlan 2006-ban épült, azóta a hozzá tartozó telek rendszeresen karban van tartva valamint kertészek által gondozva. Az kertben található egy fa ülőgarnitúra és egyedileg készített tégla virágládák is.


csopaki családi ház

Csopak szívében egy családi ház udvarában bújik meg ez az egyedi kialakítású fedett kerti grill, főzőhely és kemence.

Exkluzív családi ház Gárdonyban

Ennek a Gárdonyban található exkluzív családi háznak a kertjében egy épített kerti grill és bográcsozó található. Mindemellett a kert végében egy fákkal övezett területen kialakított pihenő tökéletes nyugalmat biztosít.

Ház a Bükk hegységben
A Bükk hegység völgyében elhelyezkedő Bükkzsércen, egy családi ház kertjében bukkan fel ez a hangulatos kőből rakott beépített sparhelt tűzhely, melyben finom ételeket lehet sütni. Mellette egy kerti grill és bográcsozó hely is ki lett alakítva, amelyekhez egy fa tároló is tartozik.


Családi ház Palin

Egy 2004-ben épült Palin megtalálható családi ház területén fedezhető fel ez a fedett kerti kemence, fa kiülővel. Az ingatlan 32 négyzetméteres fedett terasszal is rendelkezik.

Hozzászólások