Tetőtéri lakások titka

A tetőtéri lakások a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Azoknak, akik szeretik a zegzugos tereket és az érdekes enteriőrt, igazi kánaán egy tetőtéri lakás berendezése. A város felett kevesebb a zajhatás, nagyobb a nyugalom. A tetőtéri ingatlan minden évszakban fényárban úszik, amely hozzájárul a kellemes közérzethez és az egészséghez.


Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mivel a tetőtérben kis zugok alakulnak ki, fontos a térérzet növelése. Ehhez kerüljük a nagy méretű, nehéz bútorokat, ezek a zsúfoltság érzetét keltik, melytől a tér nem jól áttekinthető. Szakemberrel készítethetünk egyedi beépített bútorokat, amik pont illeszkednek a ferdetetőhöz.

Zuglóban zöldövezeti tetőtéri lakás

Tágas tetőtéri lakást kínálnak Budapest egyik legszebb kerületében Zuglóban. A lakás világos és tele van egyedi megoldásokkal, például a konyha igazán lenyűgöző. A helykihasználása is figyelemre méltó, több beépített bútor található a 100 négyzetméteres lakásban.

Tetőtéri lakás Zuglóban

Villaépületben található romantikus lakás

Izgalmas kialakítású tetőtéri lakást kínálnak a VI. kerületben. A lakás egy villaépületben lett kialakítva 2017-ben. A lakás tágas és világos a tetőtéri ablakok miatt. A tetőtéri elhelyezkedése miatt különleges formájú falakat alakítottak ki, ami miatt a lakás egyedi hangulatot sugároz.

Romantikus lakás a VI. kerületben

Örök panorámás, tetőteraszos lakás Táborhegyen

A főváros III. kerületében kínálják eladásra ezt a minden igényt kielégítő luxus lakást. A lakás kiváló adottságokkal rendelkezik, egész nap világos a déli tájolása miatt. A tetőtér miatt a nappali belső magassága négy méter feletti, nagyon tágas. A lakáshoz tartozik egy 60 négyzetméterek tetőterasz, ahonnan csodás panoráma tárul elénk.

Tetőteraszos lakás Táborhegyen


Nagypolgári házban tetőtéri lakás eladó

Budapest belvárosában, az Operánál eladó ez a 86 négyzetméteres, harmadik emeleti tetőtéri lakás. Az ingatlan újszerű állapotú. A patinás épületben 2000-ben történt a tetőtér beépítés. A kellemes hangulatú lakásban három tágas szoba található. A tetőtéri ablakoknak köszönhetően a lakás nagyon világos, a megfelelő árnyékoló mellett nyáron sem túl meleg.

 

Nagypolgári ház

Hozzászólások